Ukategorisert

Underhuset

Det ble en vanlig politisk debatt mellom politikere som nok en gang fikk diskutere kjente spørsmål, riktig nok litt mer uformelt enn det vi har vært vante til.

Onsdag kveld hadde TV2 premiere på nysatsingen «Underhuset». Det var ikke et morsomt program, men et politisk program med noen nye ansikter ettersom TV2 har hentet personell fra Standup Norge. Verken programlederne eller komikerne utfordret politikerne med skarpe spørsmål og bitende humor.

Komikerne var Dag Sørås og Else Kåss Furuseth. Politikerne var Siv Jensen og Audun Lysbakken. Cathrine Fossum var programleder, en programvert som ikke skilte seg ut fra humoristene i programmet.

Innvandringspolitikk fikk mest plass i programmet, men det ble også vist gamle TV-klipp med en syngende Jensen og en ung Lysbakken. Det hyggeligste i løpet av den knappe halvtimen programmet varte, var begynnelsen der både Siv Jensen og Audun Lysbakken påpekte respekten de har for hverandre. Partilederne fra FrP og SV fikk også godt frem at politikere kan være venner, selv om det er politiske uenigheter.

«Underhuset» gir oss ikke politisk debatt på en ny måte. Premieren var verken morsom eller hardtslående. Uten endringer blir dette et debattprogram som føyer seg pent inn i rekken av debattprogrammer på norsk fjernsyn.

«Underhuset» er ikke et nytt «Harde Fakta»!

«Underhuset» blir sendt på TV2 på onsdager utover våren. Sendingene blir også publisert på TV2 Sumo.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer