Ukategorisert

Vurderer kassakreditt for å betale ut lønn

Politikere som ønsker å ta i bruk kassakreditt for å gjøre opp lønnsforpliktelser, bør skjønne at de ikke har gjort jobben som folkevalgt spesielt godt.

Det er debatt i Mandal om kommuneøkonomien. Fondene er brukt opp, kassa er tom og neste steg for politikere som bruker penger som fulle sjømenn, er kassakreditt.

–Tjenestene er gode og vi skårer godt på Kommunebarometeret. Men økonomien er svært anstreng, sier ordfører Tore Askildsen (KrF) til Kommunal Rapport.

Grunnen til uttrykket «Bruker penger som fulle sjømenn», er at de fleste forstår at det betyr sløsing av penger over tid.

Politikerne må sette grenser for politikk. Når det er gjort, må tjenestene bli utført så effektivt og godt som mulig.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

Og legg merke til bildeteksten: «Vi må enten få mer i revidert budsjett i mai eller økte skatteinntekter»… Ja, det funker fint det. Brukt opp pengene før lønningsdag? Bare å si til sjefen at han har vær så god å hoste opp høyere lønn. Det er vel ingen utfordring det. «Skårer godt på Kommunebarometeret».. Ja, selvfølgelig. Hvis jeg går og spiser på restaurant med Michelin-stjerne er oddsene gode for at jeg er fornøyd med maten, men det betyr da ikke at jeg finner det naturlig å spise der daglig fra et økonomisk perspektiv. Er da ingen problem å få innbyggerne… Read more »

Fra arkivet