Ukategorisert

Rødgrønne artister

Har du lagt merke til at mange artister i Norge er sosialdemokrater, glade i politisk styring? Åge Aleksandersen er ikke alene!

Skribenten har denne uken hatt møte med en festivalarrangør som leier inn store norske artister til festivalen. De betaler utrolig summer for norske stjerner, så mye at det er vanskelig å gå i balanse for festivalarrangøren. Det er ikke uvanlig at norske artister, riktig nok de som er på A-laget, tar mellom 300 000 – 500 000 kroner for spillejobber. Summen skal dekke hele pakken, fra godtgjørelse til kost og losji.

Med så store summer, er arrangører avhengig av skattefinansiert støtte og mange festivaler får penger fra politikerne. Det er tilskudd som i stor grad går til norske artister. Ikke så rart Åge Aleksandersen og & co ønsker en politisk styrt kulturpolitikk.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer