Ukategorisert

Vil ha en mer fleksibel røykelov

FpU bør jobbe for å avvikle dagens røykelov, fordi loven er brudd med eiendomsrettigheter.

Det er eieren av for eksempel en pub som bør få bestemme reglene for egen pub. Dette prinsippet medfører at eieren bestemmer om gjestene skal ha lov til å røyke på puben.

FpU fokuserer ikke på den private eiendomsretten i stor grad i utspillet om å tillate vannpipebarer i Norge.

–Veldig mange er i utlandet og nyter vannpiper om dagen. Jeg har selv vært på vannpipebar i Brussel. Jeg tror mange kan tenke seg å nyte dette i Norge også, og vannpiper er ikke like farlig som røyk, sier FpU-leder Himanshu Gulati til TV2, og trekker fram at vannpipe er lovlig i flere europeiske land med strenge røykelover.

Liberaleren vil legalisere alle former for rus. Vi mener at alle skal ha rett til å putte hva som helst i egen kropp. Vi skiller ikke mellom tobakk, kaffe, cannabis og kokain. Frihet til å behandle egen kropp etter eget ønske må være nøkkelen for alle som kjemper for økt frihet.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer