Ukategorisert

Ekstremt lei TV-skatten? Da bør du stemme FrP

Fremskrittspartiet er det eneste partiet, av de store, som vil gjøre noe med kringkastingsavgiften, også kalt TV-skatten av liberalister.

Skal politikerne gjøre endringer, må Fremskrittspartiet få høy oppslutning ved valget i september. Høyre, KrF og til dels Venstre er nemlig fornøyde med TV-skatten og omfattende NRK-virksomhet som er i direkte konkurranse mot private aktører.

–NRK driver en ny radiokanal i direkte konkurranse med P4. De er store på nett og driver med trafikk og vær og alt mulig. Det er ikke riktig at de skal være i skarp konkurranse med kommersielle aktører, sier FrPs Øyvind Korsberg til VG.

Korsbergs uttalelser ligner veldig på det Liberaleren har messet om i mange år. NRK konkurrerer mot private aktører med vilkår private aktører kun kan drømme om. Staten driver en altfor omfattende virksomhet i NRK-regi.

Uansett valgresultat vil NRK fortsatt bli skattefinansiert i uoverskuelig framtid, men et stort FrP kan sørge for at NRK-giroen som eiere av fjernsynsmottakere mottar to ganger i året blir borte. Finansiering over statsbudsjettet er ikke en god løsning, men det kan gi store deler av befolkningen en følelse av skattelettelse.

Fra FrPs program for kommende valgperiode:

(Trykk på bildet for stor størrelse)

Tags:

,

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer