Ukategorisert

SV-spørsmål om DLD

Erna Solberg har sterke meninger om datalagringsdirektivet, men hun har ikke sagt mye offentlig om direktivet personverntilhengere er motstandere av.

I onsdagens spørretime har SVs Johnny Ingebrigtsen sendt inn et spørsmål om datalagringsdirektivet:

«Kan statsråden redegjøre for status for Islands innføring av EUs datalagringsdirektiv, og hvilken betydning det vil ha for Norge at direktivet ikke er godkjent av alle EØS-landene?»

Det er faktisk statsminister Erna Solberg som møter Stortinget i onsdagens spørretime.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
8 years ago

Prisverdig at de holder trykket oppe om dette temaet, men når de først skal spørre om noe så får de da for svarte gjøre seg større umake enn dette. Første del av Ingebrigtsens spørsmål vil jeg anta blir kort besvart med «Nei.» Det er ikke, og skal ikke være, statsministerens (eller en statsråds) ansvar å informere stortinget om hvordan en av landets naboer forholder seg til en annen av landets naboer. Andre del må også besvares med «Nei.». Eller kanskje «Ingen.». At / om andre land ikke godkjenner direktivet får det fint liten betydning for oss. Det som får betydning… Read more »

Heming Olaussen
Heming Olaussen
8 years ago

Dette er en tøvete kommentar Solvik. Venstre og SV har samarbeidet om i alt 8 spørsmål i Stortinget denne dagen – for å få opp et massivt trykk på saken. Det burde du være svært fornøyd med. Tror du skal la partipolitikken ligge, og fokusere på sak.

Heming Olaussen
Heming Olaussen
8 years ago

Korreksjon: Det er signaturen «andy» som har den tøvete kommentaren. Beklager Solvik.

andy
andy
8 years ago

@Olaussen: Hvem som tøver her får vi vel la andre avgjøre. Jeg vil gjerne, akkurat som du, ha trykk på denne saken. Men partipolitisk tiktakkeri er ikke trykk. Det er SV på sitt mest meningsløse og kyniske, og et veldig godt eksempel på hvorfor dere til stadighet roter dere bort og støter velgere fra dere. Men for all del; Hold «trykket» oppe, dere. Vi andre er bare glade til for å se dere tippe under sperregrensen ved neste valg.

Fra arkivet