Ukategorisert

Per Sandberg skal til Dublin

FrPs nestleder Per Sandberg har meldt seg på norgesmesterskapet i Poker som blir arrangert i Dublin i april.

Han vil delta i mesterskapet for å lære mer om poker før stortingsbehandlingen. Ja, for han er helt sikker på at pokersaken havner i Stortinget.

–Jeg vil vite om dette er et prestasjonsspill eller om det handler om flaks. Da må jeg opparbeide meg mest mulig kunnskap. Det er slik jeg jobber som politiker. Det er viktig å innhente kompetanse, treffe folk og lære miljøet bedre å kjenne. Jeg skal være knallgodt forberedt når saken kommer opp til behandling i Stortinget. For det kommer til å bli en tøff debatt, selv om det ligger et løfte i regjeringserklæringen. Høyre er med på delvis åpning, men jeg er ikke så sikker på Venstre og KrF. Jeg tar ingen seirer på forskudd, sier Sandberg til Aftenbladet.no.

Denne uken deltar Per Sandberg og Roy Steffensen i det såkalte leke-NM, spill uten penger. Roy Steffensen er klar, både for politikken og spillet.

–Politikere burde ikke bry seg i det hele tatt om voksne folk vil spille kort om egne penger, men så lenge stortingsflertallet er som det er, så er i det minste det å liberalisere turneringspoker et skritt i riktig retning. Forøvrig håper jeg å gjøre det bedre enn Per Sandberg, sier Steffensen til Liberaleren.

Vi ønsker stortingspolitikerne lykke til!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer