Ukategorisert

Snoen svarer Steen Jensen

Nå har også Ingebrigt Steen Jensen engasjert seg i OL-saken.

Han har fått publisert et innlegg på Aftenposten.no. I likhet med andre ja-forkjempere bryr Steen Jensen seg lite om at OL-regningen vil bli dekket over skattefinansierte budsjett.

Under innlegget er det kommet en del kommentarer. Jan Arild Snoen er én av dem som har kommentert innlegget. Vi publiserer Snoens svar til Ingebrigt Steen Jensen.

Snoens kommentar:
«Det er trist at heller ikke Ingebrigt Steen Jensen erkjenner at OL-penger ikke er en spesiell valuta som kan brukes fritt uten at det går ut over noe annet. Hvis vi kan bruke 20 til 30 milliarder på OL, kan vi vel bruke dem på sykehjem, veier og alt mulig annet, ikke sant? Hvordan kan man da, som også Oslos ordfører later som, unngå å se at det her dreier seg om å prioritere?

Og hvorfor insisterer Steen Jensen på at dette er en investering – ikke bruk? Trolig fordi han er reklamemann, der det ofte handler om å vri og vrenge på ordene slik at de betyr noe helt annet enn de egentlig gjør. Det er mulig han til daglig betegner det å avholde fest som en «investering». Regnskapsføreren hans vil trolig ikke være enig. Sannheten, som han må være klar over, er at omkring 3/4 av de offentlige utgiftene går til gjennomføringen, og altså bare en mindre del til investeringer i idrettsanlegg, samferdsel og lignende.

For flere eksempler på ja-sidens tvilsomme omgang med sakens fakta kan dere lese min gjennomgang av torsdagens NRK-debatt.» (Se Minervanett.no)

Tags:

Mest lest

Arrangementer