Ukategorisert

Aslak – en slask på Tinget

Aslak Borgersrud, kjent som rapper fra Gatas Parlament og som journalist i Computerworld skal frem til nyttår blogge for Dagsavisen – fra Stortinget. Bloggen heter «En slask på tinget«.

Aslak har allerede rukket å skrive flere bloggposter, og er i tillegg intervjuet i dagens utgave av Dagsavisen. Det er naturlig at Aps tidligere hofforgan forsøker å nå bredere ut på venstresiden, og lokker til seg en skribent med nedslagsfelt til venstre for Ap. Prosjektet har også fått støtte fra stiftelsen Fritt Ord.

Innvendinger mot bloggen? Ikke ennå. Spennende prosjekt. Men: Gjør kommentarene synlig under bloggpostene – eller til høyre for overskriften. I det minste antallet. Og lag en indeks over publiserte bloggposter. Det går i tillegg sikkert an å la overskrift og ingress være en del av fronten på bloggen – men la leserne klikke seg inn på resten av teksten (litt avhengig av bloggverktøy).

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
7 years ago

Tenk dere det rabalderet det hadde blitt hvis en avis hadde knyttet til seg en person som befant seg like langt til høyre for folkeskikken som denne Aslak befinner seg til venstre for den… Den pressestøttede høymoral har tydeligvis like mange standarder som originalutgaven av «Mein Kampf» hadde trykkfeil.
Og ennå er det folk som påstår at verden ikke er absurd.

Fra arkivet