Ukategorisert

Liberalistiske kvinner

Flere og flere kvinner melder seg inn i Liberalistene. Det er fortsatt flest menn i det relativt ny-etablerte partiet, men kvinneandelen øker.

Liberaleren har blitt annet intervjuet Civita-leder Kristin Cleme om Liberalistene og kvinner. Clemet mente i intervjuet og mener fortsatt at rekrutteringsarbeid gir resultat.

Selv om kvinner i større grad enn menn er sysselsatt i offentlig sektor, har kvinner like mye behov for frihet som menn. Eiendomsrettigheter bør være viktig, uansett kjønn. Liberalisme passer for kvinner og menn, for å nevne to av kjønnene.

Medlemstallet til Liberalistene øker daglig. Derfor er det i skrivende stund vanskelig å komme med et nøyaktig medlemstall. De siste oppdaterte tallene skribenten kikket på viste et parti med 403 medlemmer. Over 30 av disse var kvinner.

For utenforstående kan tretti virke lite, men dette er altså konsekvente liberalister som ønsker frihet og ansvar for egne liv. Herlig!

Liberalistene har også fått sin første kvinnelige fylkesleder. Det skjedde i Hordaland. Gratulerer til Christina Budal!

For ordens skyld; liberalister, og ikke minst Liberalistene, er mot alle former for kvotering!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
    Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
  • Ja til bompengerJa til bompenger
    Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.
  • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
    Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.