Ukategorisert

Strømme-tv gir gode argument mot tv-skatt

Gjennom betalingstjenester hos private aktører, er det mulig å skaffe seg et godt tilbud på nyheter og underholdning uten tv.

En stor del av befolkningen betaler i disse dagene giroen fra NRK Lisensavdelinga. En skatt vedtatt av politikerne for «alle» som har fjernsynsmottaker, penger politikerne bruker for å finansiere driften av NRK.

I dag gir private aktører et rikt tilbud. Tilbudet er så godt, at det er mulig å ha tilgang på mye underholdning uten tv og uten bruk av NRKs tv-kanaler.

TV2 har gode løsninger via Sumo og Cmore. I tillegg er Dplay, Viaplay, Netflix og HBO gode alternativ for mennesker som ønsker god underholdning, uten at man eier fjernsynsmottaker og betaler den politisk vedtatte tv-skatten.

Gjennom strømme-tv kan vi se mye tv, uten tv. Det bør være et argument for politikere på Stortinget som er motstandere av tv-skatten.

VG melder at hver fjerde nordmann abonnerer på en strømmetjeneste av film, serier og dokumentarer. Klart størst er Netflix som har nesten åtti prosent av disse abonnentene.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer