Ukategorisert

Strømme-tv gir gode argument mot tv-skatt

Gjennom betalingstjenester hos private aktører, er det mulig å skaffe seg et godt tilbud på nyheter og underholdning uten tv.

En stor del av befolkningen betaler i disse dagene giroen fra NRK Lisensavdelinga. En skatt vedtatt av politikerne for «alle» som har fjernsynsmottaker, penger politikerne bruker for å finansiere driften av NRK.

I dag gir private aktører et rikt tilbud. Tilbudet er så godt, at det er mulig å ha tilgang på mye underholdning uten tv og uten bruk av NRKs tv-kanaler.

TV2 har gode løsninger via Sumo og Cmore. I tillegg er Dplay, Viaplay, Netflix og HBO gode alternativ for mennesker som ønsker god underholdning, uten at man eier fjernsynsmottaker og betaler den politisk vedtatte tv-skatten.

Gjennom strømme-tv kan vi se mye tv, uten tv. Det bør være et argument for politikere på Stortinget som er motstandere av tv-skatten.

VG melder at hver fjerde nordmann abonnerer på en strømmetjeneste av film, serier og dokumentarer. Klart størst er Netflix som har nesten åtti prosent av disse abonnentene.

0 0 vurdering
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
5 years ago

NRK har jo også brukbare streamingløsninger på nett 🙂 Men festlig at du drar fra TV2 som eksempel her – de er egentlig ikke noe bedre enn NRK. På en måte verre til og med. Get/Canal Digital/etc har formidlingsplikt for TV2, og de har ikke lov å hive det over i en valgfri pakke. Alle skal ha TV2 enten de vil eller ikke. Og selvfølgelig har de jo også krav på å få betalt fra de samme. Get kranglet så busta føyk for et par år tilbake før myndighetene pent ga TV2 “noen” millioner ekstra: http://www.tv2.no/a/3657433 NRK har da i… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv