Ukategorisert

Norsk seier betyr økt skatt

Ettersom det er store kostnader knyttet til en internasjonal finale, betyr norsk seier i Eurovision Song Contest økt tv-skatt.

I slutten av februar blir finalen i Melodi Grand Prix arrangert i Oslo Spektrum. Skulle det norske bidraget vinne den internasjonale finalen, vil Eurovision Song Contest bli arrangert i Norge i 2017. Dette arrangementet er så kostbart, at det vil gi økt skatt for alle med fjernsynsmottaker.

NRK kan kutte i driften for å finansiere en internasjonal finale innenfor det vi kan kalle eksisterende budsjett. Ettersom kutt ikke er NRKs styrke, er skatteøkning det mest troverdige alternativet med norsk seier.

I dag ble alle de ti norske bidragene lagt ut. Alle som ønsker mest mulig frihet over egne penger, bør håpe at et dårlig bidrag vinner Melodi Grand Prix i slutten av februar. Jo dårligere bidrag, jo større sjanse for plassering litt ned på listen i den internasjonale finalen. Når det gjelder Eurovision Song Contest er norsk fiasko økonomisk gunstig for store deler av befolkningen.

Slik er det med skattefinansiert krinkastning!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer