Ukategorisert

Personer med dårlig økonomi

Hver femte familie med lav inntekt har ikke råd til ferie, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Det er mange årsaker til at personer har dårlig økonomi. Det er ikke bare politikerne som har ansvaret for at en del av befolkningen sliter økonomisk. En del mennesker gjør dårlige prioriteringer, men å definere dårlig i denne sammenhengen er umulig. Det som virker ulogisk for meg kan være blinkskudd for deg, og omvendt.

Det som er helt sikkert, er at politikerne ikke gjør det spesielt lett for mennesker som sliter med økonomien. Når avgiftene øker, for eksempel krinkastningsavgiften, betyr det utfordringer for den personlige økonomien. I Norge har vi mange og høye avgifter, politiske vedtak som gir utfordringer for en betydelig del av befolkningen.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer