Ukategorisert

Programkomitéer engasjerer arbeiderpartirepresentanter

Arbeiderpartiet følger med på programbehandlingen i FrP og Høyre.

Sverre Myrli (A) stiller samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP) følgende spørsmål i den ordinære spørretimen på Stortinget på onsdag: «I utkast til nytt partiprogram fra programkomiteen i Fremskrittspartiet foreslås det at staten skal selge NSB AS. Er statsråden enig i dette?»

Audun Otterstad (A) stiller næringsminister Monica Mæland (H) følgende spørsmål: «Høyres programkomité har enstemmig gått inn for å privatisere Statkraft. Høyres Nikolai Astrup hevder privatisering av Statkraft vil gi mer forutsigbar eierstyring og utbyttepolitikk. Ifølge Astrup er altså eierstyringen i dag uforutsigbar. Er statsråden enig med sin partifelle i at dagens eierstyring og utbyttepolitikk er uforutsigbar?»

Stortingsrepresentantene stiller mange spørsmål spørretimen, men det er ikke så ofte programkomitéer blir tema i Stortinget på onsdager.

Partiprogrammene til FrP og Høyre blir vedtatt til våren på landsmøtene. Privatisering av statlige selskap er god politikk og bør bli vedtatt.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer