Ukategorisert

Demokratene trenger også penger til veger

Politikere som ønsker en stor og omfattende stat må kreve inn penger via skatter og avgifter.

Denne uken sendte Vidar Kleppe og Demokratene ut pressemelding med angrep på regjeringens politikk når det gjelder bompenger. Demokratene mener, ifølge pressemeldingen, at Høyre/Frp-regjeringen ligger an til å kreve inn hele 37 milliarder kroner i bompenger i løpet av denne stortingsperioden.

Hvis politikerne skal bruke mye penger på veger, er det naturlig at bilister betaler bompenger. Hvis ikke må pengene tas fra andre deler av budsjettet eller avgiftsøkninger. Demokratene er ikke et parti med et billig partiprogram.

Bompenger er fornuftig finansiering. Prinsippet om at brukerne skal betale er sentralt og godt.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer