Ukategorisert

Ønsker omtrent samme skattenivå i Norge

Statsminister Erna Solberg er en politiker som ønsker en stor og skattefinansiert stat.

Hun har ikke en visjon om at borgerne skal få bestemme mer over eget liv gjennom et betydelig lavere skattenivå. Skattenivået er et spørsmål om hvor mye frihet hver enkelt borger skal ha over eget liv. Skattenivået definerer hvor omfattende offentlig sektor skal være.

På en rundreise i Midt-Norge har statsministeren blitt spurt om skatt for neste valgperiode. Hun tallfester ikke lettelser, men, ifølge VG.no, er kuttene små sammenlignet med alt Norge tar inn i skatter og avgifter.

Hvis Høyre blir én av «valgvinnerne», må vi betale omtrent like mye skatt som i dag.

Høyre vedtar programmet for neste valgperiode på landsmøtet til våren.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer