Ukategorisert

Juventus er på oddsmenyen

Det er mulig å sette penger på kampen mellom Tottenham og Juventus onsdag kveld, veddemål hos internasjonale selskap norske politikere misliker.

Selv om et politisk flertall misliker internasjonale aktører i det norske markedet, har oljefondet, Statens pensjonsfond utland, hatt/har eierandeler i Juventus, ifølge E24.

For norske pensjoner kan det være greit at Juventus slår Tottenham i Champions League onsdag kveld, men pensjon eller ikke; det er morsomt at statlige norske penger har blitt investert i noe som er livsnerven til internasjonale spilleselskap.

Det er ofte debatt om investeringer gjort av oljefondet, men det har vært stille fra Tottenham-supportere foran onsdagens Champions League-kamp. Rart egentlig, fotball er visstnok det viktigste av alt det uviktige for en betydelig del av befolkningen.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer