Ukategorisert

Småsummer, men likevel betenkelig

Arrangøren av et arrangement bør finansiere kostnadene, ikke sende regningen til politikere og politisk vedtatte budsjett.

Etter søknad har nå Kulturdepartementet besluttet å tildele ytterligere 1,3 millioner kroner i tilskudd til VM i orientering. Disse midlene kommer fra Kulturdepartementets nye prøveordning med tilskudd til arrangører av internasjonale idrettsmesterskap i Norge som har begrensede kommersielle inntektsmuligheter, ifølge Regjeringen.no.

Det har tidligere tildelt 2,7 millioner kroner til anleggselementer og kartproduksjon, og 2 millioner kroner til generell arrangementsstøtte.

I den store sammenhengen er det småpenger som Kulturdepartementet har bevilget til VM i orientering, men prinsippet om politisk vedtatt finansiering er viktig. Arrangøren av et arrangement bør finansiere kostnadene!

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer