Magasin

Ønsker for Liberaleren?

Redaksjonen i Liberaleren er denne helgen samlet til seminar for å planlegge en enda bedre internettavis. Vi er svært fornøyd med utviklingen så langt. Vi har mange gode skribenter og har hatt daglige oppdatering hver dag siden relanseringen 1. november. Enkelte dager har vi hatt opptil tre artikler.

Liberalen Podcast med Klaus og Ole fra Sandefjord er blitt en del av Liberaleren. Vi arbeider med en egen Oslo-versjon for å ha enda mer podcast til dere. Vi utvider også med nye skribenter.

Nå vil vi imidlertid gjerne ha tilbakemelding fra deg som leser. Hvis du har noen ønsker og kommentarer eller har lyst til å bidra til å gjøre Liberaleren bedre, så vennligst fyll ut dette skjemaet.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
    Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?
  • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
    Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
  • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
    Effektive altruister er mer opptatt av regnestykker, og forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.