Debatt

Hva faen, FrP?

Hva er det Frp holder på med for tiden? Hvor ble det av partiet mot skatter, avgifter og offentlig inngrep?

I dag er FrP et sopihop parti der de ønsker mer stat og statlige overføringer, mer overvåkning og kontroll over individer, hva faen FrP?

De ønsker å straffe utlendinger med utvisning om barna er kriminelle. Min samboer er Islandsk, og om våre barn blir kriminelle må hun i fengsel?

I tillegg skal hun også utvises. Altså straffe uskyldige familiemedlemmer. Frp, som er anti-kommunister, burde vite at det er det samme systemet de har i Nord-Korea, Kina nå og som varte i årtier i østblokken og Sovjetunionen, så hva faen?

FrP har tydelig mistet retning og er på vei bort fra Liberalismens tanker, og inn i en annen retning. Det har de nok vært lenge, of mange påstår den er i sosialistisk og konservativ anti-innvandring politikk, med svenske øl og tobakk priser. Hva faen FrP!

Liberalismen idé er nok død i FrP, men den lever i Liberalistene. Veien mot liberale verdier er det bare Liberalistene som fører videre, for hva faen FrP enn holder på så er det ikke liberalistisk politikk.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra arkivet

 • CO2-skatt: en nødvendig inngripen?CO2-skatt: en nødvendig inngripen?
  Temperaturen stiger, og CO2-utslipp bidrar til utviklingen. Er CO2-skatt en nødvendighet for raskere overgang til fornybar energi?
 • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
  I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?Bærekraftsmålene – rett til gratis skole?
  Hva skal man ha krav på av skolegang? Og likestilling, det er vel alle for? Rent vann og energi bør vel alle også kunne få? Del 2 av en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
  Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Tiåret det var så brattTiåret det var så bratt
  Det har vært et interessant tiår. Miljø, økonomi og minoriteter har vært sentralt.