Debatt

Hva faen, FrP?

Hva er det Frp holder på med for tiden? Hvor ble det av partiet mot skatter, avgifter og offentlig inngrep?

I dag er FrP et sopihop parti der de ønsker mer stat og statlige overføringer, mer overvåkning og kontroll over individer, hva faen FrP?

De ønsker å straffe utlendinger med utvisning om barna er kriminelle. Min samboer er Islandsk, og om våre barn blir kriminelle må hun i fengsel?

I tillegg skal hun også utvises. Altså straffe uskyldige familiemedlemmer. Frp, som er anti-kommunister, burde vite at det er det samme systemet de har i Nord-Korea, Kina nå og som varte i årtier i østblokken og Sovjetunionen, så hva faen?

FrP har tydelig mistet retning og er på vei bort fra Liberalismens tanker, og inn i en annen retning. Det har de nok vært lenge, of mange påstår den er i sosialistisk og konservativ anti-innvandring politikk, med svenske øl og tobakk priser. Hva faen FrP!

Liberalismen idé er nok død i FrP, men den lever i Liberalistene. Veien mot liberale verdier er det bare Liberalistene som fører videre, for hva faen FrP enn holder på så er det ikke liberalistisk politikk.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer