Ukategorisert

Løinings camping

Alf Løining starter opp sin ekteskapscamp med russiske kvinner i år igjen.

Denne gangen er Kvinnegruppa Ottar godt forberedt, de gleder seg vel vilt over denne campingen. Endelig en mulighet til å få markedsført seg litt igjen. Og de benytter anledningen til anmeldelser og demonstrasjoner. Denne gangen har de fått forberedt seg. De har samlet info om noen mer tvilsomme forbindelser for Løining i Russland. De er vel henrykte, nå kan de visse hvor fælt Løinings opplegg er!

Problemet er bare at de blander inn en rekke ulike ting. I seg selv er det slik at Løinings opplegg er helt greit. Det å komme til Norge for russiske kvinner for å skaffe seg ektemann er helt fint, et personlig valg. Det samme gjelder de håpefulle menn som ønsker en kone. Det er heller ikke noe galt i at noen fungerer som mellommenn og tjener penger på det. Proffe mellommenn er alltid nyttig, og at de tjener penger på sinn jobb og sin innsikt er helt greit.

Det er imidlertid ikke greit dersom mellomleddene bruker kriminelle metoder i sin business. Om det er skjedd i dette tilfellet vet jeg ikke, Ottar er ikke troverdig, de mener alt er galt som ikke passer inn i deres kvinensyn og fordomsfulle verden. Det bør imidlertid være et tankekors for slike som Ottar at deres stempling av all slik virksomhet fører til at mange potensielle seriøse aktører i dette markedet trekekr seg ut og lar det være igjen til de useriøse elementene.

Kontaktcamp er fint, tvilsomme metoder er det ikke. Ei heller fra Ottars side!

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Ytringsfrihet – den viktigste rettighet av alleYtringsfrihet – den viktigste rettighet av alle
  Frihet til å ytre seg er selve grunnlaget for et fritt samfunn.
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • La pensjonistene betale full prisLa pensjonistene betale full pris
  I Norge er det slik at den rikeste gruppen må betale mindre enn andre i kollektivtrafikken.
 • Jeg ønsker null skattJeg ønsker null skatt
  Skatt er urettferdig og aksepteres dessverre fordi det er så vanlig og nødvendig for velferdsstaten.
 • Legaliser aktiv dødshjelp!Legaliser aktiv dødshjelp!
  Å kunne bestemme over eget liv, betyr også å kunne bestemme å avslutte det når det passer en.
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.