Ukategorisert

Løinings camping

Alf Løining starter opp sin ekteskapscamp med russiske kvinner i år igjen.

Denne gangen er Kvinnegruppa Ottar godt forberedt, de gleder seg vel vilt over denne campingen. Endelig en mulighet til å få markedsført seg litt igjen. Og de benytter anledningen til anmeldelser og demonstrasjoner. Denne gangen har de fått forberedt seg. De har samlet info om noen mer tvilsomme forbindelser for Løining i Russland. De er vel henrykte, nå kan de visse hvor fælt Løinings opplegg er!

Problemet er bare at de blander inn en rekke ulike ting. I seg selv er det slik at Løinings opplegg er helt greit. Det å komme til Norge for russiske kvinner for å skaffe seg ektemann er helt fint, et personlig valg. Det samme gjelder de håpefulle menn som ønsker en kone. Det er heller ikke noe galt i at noen fungerer som mellommenn og tjener penger på det. Proffe mellommenn er alltid nyttig, og at de tjener penger på sinn jobb og sin innsikt er helt greit.

Det er imidlertid ikke greit dersom mellomleddene bruker kriminelle metoder i sin business. Om det er skjedd i dette tilfellet vet jeg ikke, Ottar er ikke troverdig, de mener alt er galt som ikke passer inn i deres kvinensyn og fordomsfulle verden. Det bør imidlertid være et tankekors for slike som Ottar at deres stempling av all slik virksomhet fører til at mange potensielle seriøse aktører i dette markedet trekekr seg ut og lar det være igjen til de useriøse elementene.

Kontaktcamp er fint, tvilsomme metoder er det ikke. Ei heller fra Ottars side!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer