Ukategorisert

Hemp – gratis reklame fra Kleppa

Body Shop har utgitt en ny hudserie med navnet Hemp. På grunn av navnet og et nedtonet hasjblad i bakgrunnen har sosialminister Magnhild Meltveit Kleppa ønsket å stoppe den lovlige lanseringen av den rusfrie kosmetikken, melder Dagbladet.

Dette er bare et utsalg av den paniske holdningen som eksisterer i narkotikaspørsmålet. Hasj som er et relativt ufarlig stoff sammenlignet med f.eks. alkohol, maner frem den store store panikken hos politikere.

Sosialministeren vil til høsten legge fram et lovforslag om å forby markedsføring av narkotikarelaterte produkter. Nok et skritt i gal retning. Kan ikke snart folk få lov til å røyke som de vil? Det er jo deres egen helse!

Vi kan imidlertid gratulere Body Shop med ønsket reklame-effekt. Takket være den nåværende sosialministeren har de fått mye gratis reklame for sitt produkt. Til og med jeg, som ikke har peiling på hva en hudserie er, vet nå at det finnes en butikk som heter Body Shop og at de selger Hemp.

Så det kommer i det minste noe godt ut av handlingene til dumme politikere.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer