Ukategorisert

Nils Arne Eggen er et svin

Det er få personer som er så motbydelige som Nils Arne Egggen, og de holdninger han representerer er motbydelige. Blandingen av nasjonalisme og misunnelse er oppsiktsvekkende ille.

«Det er umoralsk i forhold til resten av samfunnet å tjene så mye», sier Eggen om lønnen til fotballspillere i dagens Aftenposten. Likhet er det store målet og man spiller på misunnelse.

Grunnen til at fotballspilelre tjener så mye er ganske enkelt at så mange mennesker liker fotball så godt og koser seg slik med kampene at markedsverdien på spillere blir så høy. De leverer et produkt som er verdt så mye i folks øyne. Dette er samme grunn til at forretningsfolk ofte også blir rike, de gjør gode ting for andre mennesker.

Eggen har tidligere kommet med uttalelser om spillere i forbindelse med overgang til utenlandsk fotball som antyder en nasjonalisme på nivå med de mindre hyggelige elementene i FrP. Det virker nesten som om mennesker regnes som nasjonal eiendom.

Eggen representerer den verste delen av sosialdemokratiet. På tide noen plasserer halen på den grisen.

Mest lest

Arrangementer