Ukategorisert

Sympatistemmer fra alkoholmisbruk

Vidar Kleppe har fått et par øl i håret den siste tiden. I dagens VG mener Åse Kleveland at Kleppe må forvente øl i håret på grunn av sine utspill.

Man kan mene hva man vil om Vidar Kleppes syn, vi har i liberaleren.net tidligere kristisert dette ganske kraftig. Det er imidlertid noe helt annet å bruke voldelige metoder mot andre mennesker. La oss håpe at Matz Sandman har rett når han sier at det er snakk om fyll!

Det er imidlertid uansett skremmende at politikere som Kleveland kommer med slike uttalelser. Ønsker man seg et gatas parlament? Da kan jeg advare alle liberale mennesker: slike situasjoner er det alltid totalitære grupper, enten de er nazister eller kommunister, som tjener på. Det er vel også derfor de driver med slikt. Vi andre er for anstendige til å vinne slike kamper.

Det er en annen side ved denne øltømmingen også. Det er alle de stemmene FrP tjener på grunn av tilhørende sympati. Og jeg tror dette er ganske mange, FrP trives når de mobbet og utstøtt, da kan Hagen virkelig utfolde seg.

Problemet er bare at selv om alle ville tjent på at FrP sin innvandringspolitikk ble oversett, så har hver enkelt mye å hente på å ta avstand fra den. Det ligner på en klassisk fangens dilemma-situasjon. For de fleste partier ligger det mange stemmer i å være FrPs hovedmotstander i innvandringssaken, og derfor vil de fortsette å hakke på FrP, og derigjennom gi Hagen flere stemmer.

Mest lest

Arrangementer