Ukategorisert

Studenthus kontra taperne

I dag åpner studenthuset på Chateau Neuf. Jeg er involvert i prosjektet og FRI har kontor på huset. Det blir kjempebra.

I flere uker har frivillige pluss de ansatte i Det Norske Studentersamfund (DNS) jobbet fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. De ansatt kommer i 8-9 tiden og reiser først hjem bortimot middag. De ønsker å være en suksess! Og dette krever hardt arbeid.

I 1994 var jeg blakk under innspurten av EU-kampen. Jeg fikk derfor ordnet en pakkejobb hos Europabevegelsen i de siste tre ukne før EU-avstemningen. På kontorene her var det ansatt mange EU-tilhengere. Det interessante var imidlertid at kl. 16.00 på ettermiddagen gikk de hjem til sitt private liv og kontoret var tomt. Tror dere det var slik hos Nei til EU?

Jeg kjenner noen som ofte er innom kontoret til Høyre. Der er også mange medlemmer ansatt for å kjempe for partiets sak. I følge det jeg har hørt er det omtrent som hos Europabevegelsen. Kl. 16 er de aller fleste gått hjem til familien. Tror dere det er tilfeldig at Høyre ikke er en suksess?

Poenget mitt er at suksess krever engasjement og hardt arbeid. Europabevegelsen og Høyre har ikke skjønt dette, derfor er de en gjeng tapere.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer