Ukategorisert

Rikets tilstand

I kveld kommer første program av TV2s nye Gerhard Heltskog-prosjekt: Rikets tilstand.

Her skal man påpeke feil og mangler, enkeltmenneskers skjebner inne sosialdemokratiet. Slike program er viktige siden de fremmer de feil som vi sjelden ser noe til.

For de av oss som ikke har store særheter med tanke på individuell livsstil, er ikke sosialdemokratiet den store trusselen. Forbudet mot narkotika rammer ikke meg direkte, siden jeg uansett ikke vilel bruke slikt.

De som derimot har sine spesielle sider, kan man forhåpentligvis lære litt mer å kjenne i dette programmet. Sosialdemorkatiet er nemlig ikke så mye basert på vold som på trusler mot vold, og de fleste retter seg etter trusselen, med den konsekvens at ondskapen i systemet ofte ikke avdekkes.

Så vi får håpe at programmet avslører viktige mangler ved rikets tilstand.

Tags:

Mest lest

Arrangementer