Ukategorisert

Et eksempel

I dag kan vi lese i Dagbladet at Finandepartementet vurderer om det skal innføres fordelsbeskatning av gratis parkeringsplass hos arbeidsgiver.

Dette bør selvsagt avvises, det mener mange. Men dette er bare et eksempel, det sitter faktisk folk ansatt for å pønske ut nye måter å skattlegge på. Man bør ta ondet ved roten.

En del tror at bedrifter og folk kun bidrar til samfunnet gjennom skattlegging og offentlig sektor. Dette er feil. Deres største bidrag er gjennom de produkter og tjenester de selger til mennesker. Det er handelen de deltar i som gjør samfunnet rikt.

Skatt er dermed ikke det nødvendige for å bidra til samfunnet. Skatt er som en parasitt på en organisme, det suger krefter av velfungerende systemer. Skatt bør bekjempes hvis man skal få et sivilisert samfunn.

Så det nye eksempelet er bare et eksempel på en parasitt i arbeid, kriminelle mennesker som sitter og pønnsker ut nye tyverier av folks penger. Jobber jeg, så er det mine penger. Tar noen dem fra meg uten min tillatelse, så er det tyveri. Og de som gjør det er kriminelle.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer