Ukategorisert

La morgenklubbene fortsette

Jeg leser i Aftenposten i dag at de såkalte morgenklubbe bør stenges. Dette er klubber som holder oppe fra kl. 06.00 til kl. 12.00.

Problemet er visstnok at ungdom danser der, påvirket av narkotika. Vel, nå er det i utgangspunktet galt at narkotika skal være forbudt. Men når det er forbudt, bør det være slik at det er narkotikaen som det blir slutt på og ikke at det finnes utesteder der man kan danse. Jeg tror det er lov å komme inn på disse stedene uten å være i narkotikapåvirket tilstand. For å gjenta et slagord; stopp dopet, ikke dansingen; hvis det er et mål å bekjempe det siste.

Dessuten føyer dette seg greit inn i den generelle begrensningen av åpningstider vi ser nå. En av løsningene som foreslås er at klubbene ikke får åpne før kl. 08.00 Den nymoralisme som ligger i dette, er en stor trussel mot individenes frihet. Vi skal ikke lenger få bestemme selv når vi skal drikke, shoppe eller danse. Og det er veldig vanlig at man blåser opp dette. Truer med at hvis vi lar ungdom danse på morgenen, så kommer store stygge herr narkotika og tar dem…

La disse morgenklubbene få drive som de vil, da får ungdommen (og andre) et fint tilbud.

Mest lest

Arrangementer