Ukategorisert

La IKEA-bussen få kjøre!

IKEA har syndet, de har kjørt sine kunder gratis ut til butikken. Husmødre og pensjonister har gjennom skikkelig service fått handle på IKEA. Men det blir det kanskje slutt på ifølge Aftenposten.

Problemet er at de ikke har konsesjon for å kjøre kundene dit til faste tider. Dette krever tillatelse, må vite. Og hvordan er dette lekket ut? Det er selvfølgelig Oslo Sporveier som har gjort oppmerksom på dette. De vil beholde sitt monopol med dårlig service dyre tjenester.

Vi mener Oslo Sporveiers tilbud er så godt at IKEA-bussene ikke trengs, sier trafikksjef Bo Graaner i Sporveiene. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Dette er et patetisk forsøk på å ro seg unna at de vil kvitte seg med en konkurrent for å skaffe seg det monopolet de ønsker. Det er nettopp slike alternativ som IKEA-bussen som viser hvor dårlige Oslo Sporveier egentlig er.

Vi får håpe at IKEA-bussen får fortsette, den er et utrolig godt tilbud til handlelystne Oslo-borgere. Det er patetisk at man må ha ruteløyve for å få lov til å kjøre buss. Når det er allment akseptert politikk at man vil ha mer kollektivtrafikk, rimer det dårlig å forby folk å kjøre buss.

Payne Stewart – RIP

Mest lest

Arrangementer