Ukategorisert

Motbydelig, fra alle kanter

På TV2-nyhetene i går kunne vi se at en pastor i en kjent frimenighet i Oslo kom med harde angrep på homofile. De var verre enn griser og kaniner.

Slike uttalelser er etter min mening ganske så motbydelige. Nå beklaget han bildebruken etterpå, men uansett så viser det liten respekt for andres livsstil.

Det ble imidlertid verre utover i sendingen. Landsforeningen for Lesbisk og Homofil frigjøring anmeldte pastoren for hans uttalelser, noe som jeg finner svært tvilsomt. Selv om man finner både ham og hans religion krenkende, bør han uansett ha rett til å ytre sine meninger.

Til slutt kom det et innspill fra TV2-reporteren. Uttalelsene fra pastoren kom på en tv-sending fra deres egen kanal. Det ble nå ymtet frempå at de risikerte å miste konsesjonen til å sende mer på grunn av dette. I så fall er det regelrett sensur og viser klart konsesjonsordningens sanne ansikt.

Moralen i denne farsen er at vi liberale mennesker på alle kanter er omgitt av folk med liten respekt for andre mennesker og deres rett både til egen livsstil og egne meninger. Det gjør det bare enda viktigere at vi viser en konsekvent liberal holdning.

Mest lest

Arrangementer