Ukategorisert

Casino – The Next Generation

Halvard Flatland bygde opp TVNorge ved hjelp av store premier til de heldige deltagerne. Nå er han i gang igjen med å gjenoppbygge NRK på samme måte

Nå rir imidlertid (dobbelt)moralens voktere igjen i følge Aftenposten. Stakkars alle de dumme menneskene som deltar og prøver å få delta i programmet. Det kosten nemlig mye å ringe inn for å forsøke å bli deltager; 6,50 pr. minutt for å være presis. Jurister i flere departementer vurderer nå om finansieringen av programmet er ulovlig.

For å komme med et hjertesukk av en digresjon med en gang; vis meg alle de iverksatte jurister, og jeg skal peke på offentlige byråkrater som bør sparkes og prøve seg i litt ærlig privat arbeid. Men over til sending igjen.

Problemet med programmet er at det telefonen er overpriset i forhold til vanlig takst. Altså har de 100 000 som har ringt inn, betalt mye mer enn de ellers ville gjort. La oss anta at de pratet i 5 minutter i snitt (et høyt tall?); det medfører at de har betalt tilsammen 3,25 millioner. Avskrekkende?

Hvor mye tar staten inn hver uke av folk som spiller Lotto og Viking-Lotto? I hvert fall mye mer enn dette! Igjen viser staten sin dobbeltmoral, det er direkte patetisk!

En forskjell er det imidlertid på disse to tingene; Flatland hadde 1,5 millioner godt fornøyde seere som engasjerte seg i hele programmet og gledet seg med vinnerne. Lotto-trekningen er kjedelig, sees av langt færre og (nesten) alle de som ikke vinner, river i stykker kupongen, banner og misunner de heldige vinnerne…

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer