Ukategorisert

Hodene bør rulle!

Dagbladet har et interessant oppslag i dag! Et sosialkontor har gitt en klient 10 000 til kjøp av sex hos prostituerte.

Det er en priatsak om noen ønsker å bruke pengene sine på å kjøpe seksuelle tjenester. Å bruke skattebetalernes penger på det er imidlertid forkastelig. Saken er at mannen fikk låne 10 000 kr til depositum på en leilighet han skulle leie. Istedenfor å bruke pengene på dette, brukte han det på massasjeinstitutter med noget attåt.

Det utrolige er imidlertid at dette førte til at lånet hans av sosialkontoret ble omgjor til sosialstønad slik at mannen slipper å betale pengene tilbake. Er det ikke utrolig?

Mitt syn er ganske enkelt. Ikke bare bør mannen betale alt selv. I tillegg bør de på sosialkontoret som gjorde dette få sparken. Det er umoralsk og kriminelt å gi vekk andre menneskers penger på den måten.

På den andre siden kan det jo innvendes at systemet i seg selv er slik at sosialpenger i sitt vesen vil bli sløst vekk. Sådan er offentlig sosialt sikkerhetsnett med nødvendighet. Dette frigjør imidlertid ikke de ansatte for ansvar; hodene bør rulle.

Mest lest

Arrangementer