Ukategorisert

Ikke innfør urettferdighet

Den husleieøkningen som kom som en følge av de nye lovene, var en glede for alle de på boligjakt i Oslo. Det skulle endelig bli slutt på at noen særs utvalgte satt med billigere bolig enn alle oss andre på grunn av noen gammeldagse sosialdemokratiske lover.

virker det imidlertid som om politikerne pingler ut. Nå gjeninnføres begrepet «gjengs leie», som betyr at det kan fastsettes en husleie som er høyere enn det man har betalt før, men ikke så høyt som den reelle markedssituasjonen tilsier.

Dette er urettferdig! Hvorfor skal noen utvalgte få subsidiert boligen sin gjennom lovverket på bekostning av oss andre. For det er nemlig på bekostning av oss andre det er snakk om. De kunstig lave boligprisene har ført til at folk som burde bodd andre plasser, har opptatt boliger i sentrum. Naturlig nok hever dette presset på de resterende boligene med påfølgende prisøkninger.

Dessverre er dette ikke kommet frem i saken, at den loven som har fått så mye kjeft, faktisk ville føre til billigere boliger for ungdom og andre på boligjakt. Nå pingler man imidlertid dessverre ut og fortsetter å tilgodese de som alltid har vært priviligerte.

Mest lest

Arrangementer