Ukategorisert

Heia Kjus!!!

I Dagbladet i dag kan vi lese utdrag av et intervju med Lasse Kjus ifra SAS-magasinet Scanorama. Og hvilken lystig lesing det er! Vi bringer her flere sitater:

Om skattenivået: «Vel, for det første er jeg ingen veldig glad skattebetaler. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har flyttet til et mer finansielt fornuftig land ennå. Det er vel mulig å elske landet ditt, selv om du hater det.»

Om norsk sjølgodhet: «En ting som gjør at jeg hater Norge, er troen på at vi er så rike. Jeg er ikke enig i det. Tjenestene vi betaler skatt for er faktisk temmelig elendige. Det ergrer meg også at Norge er så opptatt av å imponere verden – for enhver pris.»

Om Bondeviks gratulasjonstelegram etter VM-gullen, og kampen for å bli god: «Vel, han har ikke spilt noen rolle i det jeg har oppnådd. Jeg har alltid stått utenfor systemet. Jeg kommer fra en arbeiderklassefamilie, og har aldri lært noe annet enn dette: Det jeg vil ha, må jeg kjempe for. Jeg fikk aldri en sjanse fra systemet.»

Jeg har lyst til å bare skrive «amen», og gleder meg over at noe tør si ifra.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer