Ukategorisert

Modig og ærlig

I dagens Dagbladet kommer Johan Andersen (62) ut av skapet i Dagbladet og innrømmer at han kjøper sex av russiske kvinner.

Jeg synes det er bra at noen tør å gjøre dette. Han sier klart ifra at denne businessen er til glede for ensomme menn og har ikke dårlig samvittighet. Han fremhever de frivillig aspektene ved vikrsomheten og forklarer omfanget med at det er så stort overskudd av menn i Finnmark.

Han har et poeng. Her er det snakk om noe begge parter tjener på. Mennene får selskap i sin ensomhet og de russiske kvinnene får penger de trenger.

Han avslører også mye sannhet i følgende avsnitt:

«- Fanatikere setter seg til doms over seksuallivet mitt. Jeg har aldri vært god nok for de kvinnene som nå fordømmer meg som kriminell mannsgris. I hele mitt voksne liv har jeg aldri hatt sex med en kvinne fra Tana. »

Det er ikke greit å være ensom, og det er ikke greit å være fattig.

Som Andersen sier det:

«- De er fattige, jeg er ensom. Vi finner sammen. Jeg hjelper dem med penger. Er det en synd?»

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnarkisten
Ragnarkisten
16 years ago

Jeg blir helt målløs når jeg leser på disse sidene. Rett og slett fordi jeg er så utrolig enig med det som står her. Denne artikkelen kunne jeg ha skrevet selv. Jeg er ikke vant til at folk deler mine meninger i vårt politisk korrekte sosialistsamfunn. Kjempeflott at noen har mot til å skrive rett fra leveren. Stå på folkens; og med dette melder jeg meg inn i fridemokratene!

Fra arkivet

 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Mangfold versus enfoldMangfold versus enfold
  Markedet skaper mangfold og politikk skaper enfold. Hva vil du velge?
 • Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?Bærekraftsmålene – rett til gratis helsestell?
  Bærekraftsmålene har vært omstridt i samfunnsdebatten. Hva er disse målene? Bør all form for fattigdom avskaffes? Hva med sult? Og hvordan er dette med helsetjenester? Første del i en artikkelserie på fire om FNs bærekraftsmål.
 • Fransk feminist henrettetFransk feminist henrettet
  Sterk kost i feministisk manifest: forfatteren henrettet i dag efter parodi av en rettssak.
 • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
  Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
 • Jeg er krenket!Jeg er krenket!
  Francis Fukuyama har skrevet bok om identitet. Har krenkehysteriet røtter til den franske revolusjon?
 • Prøysenisme er god liberalismePrøysenisme er god liberalisme
  “Å forklare essensen av liberalisme gjennom Alf Prøysen, sier du?” Check!