Ukategorisert

Let`s talk about sex, baby!

I dag er det to morsomme oppslag i avisene. Eller to tragiske oppslag, når du slår dem sammen.

Dagbladet melder at funksjonshemmede snart kan få dildo og visse andre tekniske seksualhjelpemidler på blå resept. I samme avis refses Natthjemmets daglige leder Kirsten Frigstad fordi hun har uttalt at «det er ikke riktig at horekunder skal trenge å skamme seg over å kjøpe sex.»

På den ene siden skal man få subsidiert sexlivet sitt om man er funksjonshemmet. Hvis man derimot er så lite attraktiv at man ikke kan skaffe seg en partner, så er det fælt at man betaler for det. Ut fra førstnevnte logikk burde man jo få subsidiert besøk hos prostituerte, dersom man ikke får seg et nummer gratis.

Det er litt patetisk at det er de samme som kjemper for at det er en menneskerett for funksjonshemmede å ha et sexliv som mener det motsatte når det gjelder prostitusjon. Ros til Frigstad for at hun er ærlig.

Mest lest

Arrangementer