Ukategorisert

Kong Jens

Jeg så deler av Stortingsdebatten i går kveld og i likhet med ekspertene mener jeg at Stoltenberg var glimrende. Det er tydelig at han er av et helt annet format enn Jagland.

Nå fikk jeg imidlertid ikke med meg hele sendingen, men det jeg så viste en Stoltenberg som var de andre helt overlegen. Han kledde for eksempel grundig av Jan Pettersen i økonomisk politikk. Han har skjønt det høyresiden ikke har skjønt, at man må kutte drastisk i offentlige utgifter om skattene skal reduserer betydelig. Man kan ikke love mer satsning på mange områder samtidig som man vil redusere inntektene. Stoltenberg kledde rett og slett av Høyres moderate og sosialdemokratiske linje.

Regjeringen fikk gjennomgå i gasskraftsaken, det er tydelig at Stoltenberg også kan den leksa. Og sammenlignet med kjedelige JJJ og han kjipe fra Venstre, så er Jens stor. Bare Bondevik kan til en viss grad måle seg med Stoltenberg, men han kommer til å merke at Jens Stoltenberg er en helt annen motstander enn Petersen og Jagland.

Når det gjelder Kong Carl, så bablet han bare om bønnerop de to-tre gangene jeg så ham, det er bra med sans for de viktige spørsmål… Øhhh…

Mest lest

Arrangementer