Ukategorisert

Større pupper

Aftenposten har i dag et oppslag om at det er silikonhysteri blant unge Oslo-jenter.

Grunnen er at de føler seg mer vel og attraktive med en større barm. Er det noe galt eller ekstremt i dette? Mennesker gjør utrolig mye for å fremstå som mer tiltrekkende.

De fleste har dette i tanken når de kler seg. Når de grer håret eller velger hårsveis. Når de bruker sminke eller neglelakk. Eller når de velger smykker, løse eller piercinger. Tatoveringer er heller ikke uvanlig. Det er naturlig å ville fremstå som attraktiv for begge kjønn, selv om det nok er vanligere med silikon i brystene blant kvinner enn blant menn. 🙂

Mennesker har til alle tider vært opptatt av sitt ytre. Det er først med moderne teknologi vi har fått større muligheter. Fettsuging, plastiske operasjoner eller forandring av brystene er nå ganske enkle operasjoner. Og er det noe galt i det? Selvsagt ikke. Det at man bruker teknologi til å gå lengre er det da ingenting galt med. Kanskje får man muligheten til å gå enda lengre i fremtiden, genteknikken gir flotte muligheter. Kanskje kan dagens flatbrystete i fremtiden slippe en operasjon for å få en betydelig byste.

En ting er i hvert fall sikkert. Slike operasjoner gjennomføres fordi jentene som gjør det, ønsker seg større bryster. Og jeg tror ikke det er upopulært hos mennene heller, selv om man alltid skal huske på at det som er inni hodet er det viktigste hos et menneske.

Mest lest

Arrangementer