Ukategorisert

Matnasjonalismen

Nordmenn er naive matnasjonalister i følge Nettavisen. Vi er mer trygge på norsk enn utenlandsk mat.

Det er egentlig ganske patetisk at vi tror verre om svensk enn norsk mat. Det er ingen grunn til å anta at innbyggerne i andre land spiser skadelig mat. Hvorfor skulle de det?

Nasjonalismen kombineres med bekymring for genmodifisert mat! Dette er like ille. Hadde man ikke visst at det ene vra manipulert og det andre “naturlig”, så kunne man ikke sett forskjell på mat som er genmoderert. Det er samme type mat, bare litt bedre!

Og det siste er et viktig poeng. Man bruker ikke genmoderering til å lage dårligere produkter, man bruker det til å forbedre varene, både når det gjelder prsi og kvalitet.

Nordmennn bør komme ned av sin høye hest og åpne øynene for alle de herlige matmulighetene som finnes i verden. Mennesker som kun spiser kokte poteter og aldri har smakt pasta, pizza eller indiske risretter, har absolutt gått glipp av litt herlig krydder i livet!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
    Det retoriske trikset "motte and bailey" er ikke så kjent, men populært i bruk. Kunnskap er makt!
  • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
    Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.