Ukategorisert

En billigere verden

Nå kan man snart få regninger tilsendt som e-mail kan vi lese i Dagsavisen. Lars Peder Nordbakken som er Kommunikasjonsdirektør i Bankenes Betalingssentral, kan fortelle at det er et pilotprosjekt overfor brukere av nettbanker.

Det blir nok mer enn et pilotprosjekt med tiden. Det er åpenbart at fremtiden er digital. Rett og slett fordi det er mye billigere, og markedet er flink til å få frem billige og effektive løsninger.

Prisen er ikke den eneste fordelen for kundene. Enkelhet tror jeg vil være en annen. Man kan ordne ting rett ved pcen og slipper å bevege seg for å betale regninger. I tillegg slipper man disse papirgiroene som forsvinner hele tiden. 🙂

Nordbakken har rett i at Posten vil bli taperen, og det er bra. Det er i vår elektroniske verden unødvendig med all denne papirflyttingen gjennom brevs form. Posten vil få stadig færre oppgaver, og kan derigjennom si opp folk. Disse menneskene kan igjen gjøre en mer nyttig og effektiv samfunninnsats gjennom arbeidsoppgaver det er etterspørsel etter i det 21. århundre.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer