Ukategorisert

Søppelaviser

Jeg har fulgt godt med på de sentrale Oslo-avisene siden Liberaleren startet opp 4. juni ifjor. Det har slått meg hvor dårlige disse avisene egentlig er.

De gjenspeiler at leserne er opptatt av sex og vold, ikke skjønner politikk og er mer opptatt av personer. Et godt eksempel på at ikke alltid markedet gir kvalitet! Takke meg til å få en grundig og seriøs avis!

Måten de gjør saker til sosialpornografiske føljetonger er patetisk. Likeså hvordan avisene i forbindelse med regjeringsskiftet netsen bare fokuserte på navn og omtrent ikke gav noen analyser om hvilke politiske endringer skiftet fikk.

Avisene er stadig på jakt etter å skape saker. Nå er det Jan Pettersen som står for tur til å hetses ut, etter at Jagland nå er begravd. Riktignok er begge ubrukelige, men tendensen er likevel klar fra avisenes side.

For øvrig kan jeg nevne at det en sjelden gang har hendt at jeg har hatt førstehånds kjennskap til saker som har vært omtalt i sentrale aviser. I alle disse sakene har det vært feilaktige opplysninger tilstede. Journalister gjør et dårlig faglig håndverk. Og de fleste meningsmålinger presenteres på en måte som ville medført svært dårlig karakter/stryk i statistikk og metode på grunnfag i statsvitenskap.

Tags:

Mest lest

Arrangementer