Ukategorisert

Søppelaviser

Jeg har fulgt godt med på de sentrale Oslo-avisene siden Liberaleren startet opp 4. juni ifjor. Det har slått meg hvor dårlige disse avisene egentlig er.

De gjenspeiler at leserne er opptatt av sex og vold, ikke skjønner politikk og er mer opptatt av personer. Et godt eksempel på at ikke alltid markedet gir kvalitet! Takke meg til å få en grundig og seriøs avis!

Måten de gjør saker til sosialpornografiske føljetonger er patetisk. Likeså hvordan avisene i forbindelse med regjeringsskiftet netsen bare fokuserte på navn og omtrent ikke gav noen analyser om hvilke politiske endringer skiftet fikk.

Avisene er stadig på jakt etter å skape saker. Nå er det Jan Pettersen som står for tur til å hetses ut, etter at Jagland nå er begravd. Riktignok er begge ubrukelige, men tendensen er likevel klar fra avisenes side.

For øvrig kan jeg nevne at det en sjelden gang har hendt at jeg har hatt førstehånds kjennskap til saker som har vært omtalt i sentrale aviser. I alle disse sakene har det vært feilaktige opplysninger tilstede. Journalister gjør et dårlig faglig håndverk. Og de fleste meningsmålinger presenteres på en måte som ville medført svært dårlig karakter/stryk i statistikk og metode på grunnfag i statsvitenskap.

Tags:

Comments are closed.

Fra arkivet

 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Storflyplassen som ble et kaosStorflyplassen som ble et kaos
  Byggingen av Berlins nye flyplass skulle bevise at offentlig sektor kunne takle store prosjekter bedre enn den private.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Må demokrati forsvares?Må demokrati forsvares?
  Mathilde Fasting har skrevet bok om demokrati og statsviteren Francis Fukuyama.
 • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
  Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
 • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
  Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.