Ukategorisert

Intoleranse mot intoleranse

Nettavisen melder at det i dag var en demonstrasjon mot innføring av muslimske bønnerop i Oslo. Og selvsagt var det motdemonstrasjon. Fra kjente kommunister fra venstresiden.

Selvsagt er en blanding av Kristent samlingsparti, Ludvig Nessa og Fremskrittspartifolk en motbydelig blanding når det gjelder religionsfrihet og muslimer. Der hersker intoleranse og fordommer, kombinert med uvitenhet. Det er de fleste enige om.

Det interessante er imidlertid hvem som demonstrerer og prøver å score politiske poenger. Stig Berntsen er sentralstyremedlem i AKP (Arbeidernes Kommunistiske Parti) og er tilhenger av væpna revolusjon. Merk dere hvordan kommunister bevisst bruker antirasisme for å skape støtte og sympati! Tenk to sekunder på hva som er effekten.

Tror du deres aggressive stil gir rasister mer eller midnre sympati? Selvsagt får rasistene mer sympati gjennom AKP og Blitz sine demonstrasjoner. Selvsagt vet Stig Berntsen & Co dette, de er ikke så dumme. Men litt mer rasisme er en liten pris å betale dersom de kommer litt nærmere sitt store mål.

Det er på tide med en antirasistisk front som er basert på liberale og individualistiske verdier. Det er farlig å la de intolerante og totalitære kjempe mot rasisme på egenhånd.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer