Ukategorisert

Fatma Jynge

I Nettavisen kan vi lese at Fatma Jynge måtte gå på grunn av at hun mistet troverdighet i byggesaker.

Egentlig merkelig hvordan en slik sak kan virke inn. Hun har jo egentlig ikke gjort noe alvorlig i sakens anledning. Det bør være en selvfølge at folk kan bygge på Huset sitt og bygge det om. I hvert fall dersom naboene ikke har noen innvendinger. Det er nettopp urimeligheten i byggelovene som gjør at hun må gå.

Hadde det vært lett forsvarbare lover, hadde litt utroskaphet ikke spilt så stor rolle. Men siden lovene er så urimelige, så er det et problem med en statssekretær som oppfører seg som folk flest. Nå kan det også ha spilt inn at hun har servert kløare løgner i sakens anledning, men da burde hun blitt sparket på det grunnlaget.

Jynge er bare et eksempel på et menneske som lider urett på grunn av fæle lover. Lillesand kommune der den ene saken skjedde, er spesielt ille i byggesaker. Der backer alle partier en politikk der folk fratas eiendomsretten. Enten det gjelder boplikt eller bygging.

Mest lest

Arrangementer