Ukategorisert

Politi på ville veier

Politiet vil ifølge Nettavisen stenge de såkalte morgenklubbene, eller dop-klubber som de kalles.

I går hadde politiet en razzia mot en slik klubb og flere ungdommer ble tatt med narkotika. Kriminalsjef Roger Andresen mener klubbene bør stenges umiddelbart. Det er betenkelig at politiet bruker ressursene på denne måten. De bør heller bruke sine ressurser på vold, ran innbrudd og andre overgrep mot mennesker.

Morgenklubbene er tilholdssted for ungdommer som ønsker å danse og nyte lviet til langt utpå morgenkvisten. Det er ingen grunn til å legge skjul på at dette ofte kombineres med ecstacy og amfetamin og tilsvarende. So what? Det er deres eget valg, alle vet at det kan ha skadelige bivirkninger. Å diskriminere dette i forhold til alkohol en gammeldags holdning, og uten faglig begrunnelse.

Man kan godt mislike at ungdom liker morgenklubbene, det betyr imidlertid ikke at de bør stenges. Man må akseptere at andre mennesker har andre lyster og behov enn en selv. Andresens holdning er formyndersk, og oser av manglende respekt for andre menneskers valg. Politiet bør også ha viktigere oppgaver! Stopp purken, ikke dansingen!

Mest lest

Arrangementer