Ukategorisert

Takk, Vennerød

I Dagbladet i går kunne vi lese at Christian Vennerød slutter i jobben som redaktør i Dine Penger, avisen han startet sammen med Karsten Five.

Vi har mye å takke Vennerød for. Den gang Dine Penger ble stiftet var det uakseptabelt å snakke om at det var folks egne penger. Siden den gang er holdningene endret, mye takket være Vennerøds innsats. Dine Penger har hele tiden hatt en god profil og gjort mye for folk. Den har spesielt vært et talerør for småkårsfolk overfor skatteetaten. Jeg husker med glede deres kampanje om at «Eiendomsskatt er tyveri».

Vennerød har også markert seg sterkt som samfunnsdebattant, alltid med respekt for menneskers rett til å bestemme over seg selv og sine penger. Den liberalistiske slagsiden på hans uttalelser har vært gledelig markant.

Selv om Vennerøds tid i Dine Penger nå er over, håper jeg at han fortsatt vil være aktiv på mange områder. Vi trenger en slik uredd deltaker i samfunnsdebatten.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer