Ukategorisert

Du skal ikke lyve!

I dag er det 1. april, dagen det er akseptert å lyve. Dette er en forferdelig skikk som bør avskaffes!

Jeg kunne godt skrevet en lengre utredelse for hvorfor løgn er umoralsk og galt, men skal la det være. Skjønner man ikke det så får man bare la være!

La meg bare kort og godt slå fast at selv om det er allment akseptert at det er lov å lyve på 1. april, så er det like umoralsk likevel.

Jeg må bare innrømme at jeg er indignert over at man lar umoral passere på visse dager og for visse grupper. Jeg synes russen er motbydelig og bør dømmes for alt det kriminelle de gjør (snakker da om individuelle handlinger foretatt av dem som enkeltpersoner). Mener likeledes at aviser kan gjøres ansvarlige for løgner de presenterer i dag!

Tags:

Mest lest

Arrangementer