Ukategorisert

Politiovergrep

I Dagbladet kan vi lese at politiet har stormet en sexklubb i Trondheim.

På klubben samles voksne mennesker frivillig for å hygge seg. De gjør ikke en sjel fortredd, men nyter felles interesser. Siden dette i det aktuelle tilfellet er erotikk og sex, har moralistene mobilisert mot dette.

I natt fikk formynderne hjelp av politiet. De stormet klubben, skilte ektefeller fra hverandre, behandlet kvinnene som prostituerte og kastet maneg mennesker på glattcelle. Et klart overgrep fra politiet. Slik ressursbruk er grunnen til at politiet bør få mindre bevilgninger. Politiet kan nemlig selv bli kriminelle, noe de er blitt i dette tilfellet. De bruker vold mot fredelige mennesker.

Kampen mot fordommer og uvitenhet er viktig. Kampen mot tvangsovergrep er imidlertid viktigere. Det finnes en rekke viktige oppgaver for politiet. Deres legitime oppgave er å beskytte folk mot ran og vold og lignende svineri. Og å etterforske og oppklare innbrudd og tilsvarende.

Med slike viktige oppgaver er det patetisk at resultatet er storming av en sexklubb, mens innbruddssaker henlegges.

Mest lest

Arrangementer