Ukategorisert

Slipp menneskene fri, det er vår!

I kveldingen i går spaserte jeg hjemmefra og opp til Studentersamfundet Chateau Neuf. Det var vår i luften, solen skinte og himmelen var blå! En herlig dag. En tid for å tenke glade og kloke tanker…

Livet er herlig. Vårlig vind som river i håret, sol på himmelen, lykkelige mennesker. Alt dette i en by bestående av moderne kunstverk. Store og små bygninger skapt av mennesker. Menneskets potensiale er uendelig. Vi har en skaperkraft og en kreativitet som er utrolig.

Jeg traff mange kjente på veien opp; bl.a. en kristen shogi-spiller, et teatermenneske og to medlemmer i FRIdemokratene. De hadde det alle veldig bra. Det er tydelig at det fæle sosialdemokratiet ikke har klart å ødelegge menneskers livslyst og ta fra dem lykken.

Når det er vår og varme i luften, nesten svever vi bortover gaten , der er fantastisk. Tenk dere hvor mye bedre det hadde vært om vi hadde levd i et fritt samfunn. Det ville vært nesten vært en overdose med naturlig rus!

Et samfunn der hver enkelt kunne leve sitt liv akkurat som det ville, en blanding av umåtelig velstand og total frihet. Et samfunn der alle forhold mellom mennesker er basert på frivillighet og ikke på tvang. Åhhh… yeaahhh!

Comments are closed.

Fra Liberalerens arkiv

 • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
  Det retoriske trikset "motte and bailey" er ikke så kjent, men populært i bruk. Kunnskap er makt!
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
  Det er en sann glede å oppdage en god bok.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
  Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
 • 1981: Skiftet som forandret Norge1981: Skiftet som forandret Norge
  Willochregjeringen forandret Norge.
 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?