Ukategorisert

Det er en god dag

I går ble jeg valgt til leder i FRIdemokratene! Det er en god nyhet både for meg, FRIdemokratene og kampen for et fritt samfunn. Arbeid med dette er grunnen til at det har vært litt dårlig med kommentarer på denne siden den siste uken.

I tiden fremover kan jeg imidlertid love daglige kommentarer av høy kvalitet. Du vil nok også kjenne igjen en del av dem i innlegg i avisene også…

Tiden er moden for frihet. Sosialismens sammenbrudd har ført til en renessanse for det markedet de siste årene. Nå er det på tide med fullstendig frihet. De etablerte argumentene mot markedssvikt som fortsatt eksisterer, er feilaktige. Det er på tide å overbevise folk om at frihet er rettferdig, ikke bare effektivt.

Det blir en spennende tid fremover. Og det blir en god tid for frihetens sak.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer