Ukategorisert

Den svarte og røde dag

På grunn av problemer med sine hjemmesider har skatteetaten utsatt leveringen av selvangivelsen utsatt 24 timer.

Altså blir 1. mai i år både en rød og en svart dag, i den grad det er noen forskjell da! Skatt er makthavernes utbytting av menneskene. Den er organisert og undertrykkende. Sosialismen er den fremste eksponenten for dette uhyret.

På denne dag er det verdt å minne om at det er kapitalismen og ikke sosialismen som har gitt arbeiderklassen (i den grad slikt finnes) et bedre og rikere liv. Det er den økonomiske veksten og den teknologiske utviklingen som har ført til dagens velstand for denne en gang så fattige gruppen.

Det var liberalismen som fjernet privilegiene som holdt folk flest nede. Og det er liberalismens økonomiske side, kapitalismen, som har gitt oss rikdom. I dag burde man derfor gå med blå faner og bejublet kapitalismen. Dessverre går man og roper på mer av det uhyret som har undertrykt menneskene opp gjennom årene.

Mest lest

Arrangementer